Jeg var bare 18 år. Jeg ble med min nye bestevenninne på fest, hos en av hennes venninner. Vi hadde gått på skole sammen i to år, men likevel var det en eller to i hennes omgangskrets jeg ikke kjente.

Vi dro lykkelige til Posebyen i Kristiansand. Kjøpt oss hvitvin og skulle bli kjempegode i formen. 30 minutter etter ankomst hadde venninnen noen kompiser som gjerne ville droppe innom. Helt ok tenkte vi. Noen timer etterpå våknet jeg på et felles vaskerom med et vagt minne om en fyr oppå meg. Husker han prøvde å sette meg opp på vaskemaskinen, men ble sur fordi jeg ikke klarte holde meg oppe selv. Jeg vet ikke hvor mange timer jeg har ligget på vaskerommet, men klokken 06:46 fant en dame meg på fortauet uten noen klær oventil kun med truse og bukse på. Vi dro til legevakten i Kristiansand. Tok blodprøver og underlivssjekk. De påviste GHB og fant blåmerker nedentil og sperm i undertøyet. Våknet ordentlig til hjemme i egen seng. Husket en del, men ikke alt. Så ringte plutselig venninnen av min «bestevenninne» og skjelte meg ut noen dager etterpå, fordi jeg hadde knullet typen hun likte!!! I løpet av samtalen koblet jeg hendelsen til mannen. Når politiet etterspurte anmeldelse fra natten hos legevakten, turte jeg ikkesi noe, fordi hun var forelsket i fyren som voldtok meg. De tok ut offentlig påtale, men saken ble henlagt på grunn av bevisets stilling. Fremdeles i dag som 33-åring husker jeg det godt, men det føles som en bok eller film jeg har lest. Dette er andre gang jeg forteller om det.