Det var i romjula da jeg var 15. Vi hadde familieselskap med mye god julemat. Du var det eldre stesøskenbarnet mitt, som jeg hadde gått på skolen med.

Du hadde skrevet til meg på MSN » vi er jo bare stesøskenbarn, så da kan vi jo ha sex.» Jeg svarte nei, men du fortsatte å si at det skulle vi. Ryktene gikk på skolen om hvor slem du hadde vært med jenter. Jeg likte deg aldri. Jeg fortalte min mor at jeg ikke ville du skulle komme på middag til oss. Hun skjønte ikke hvorfor, og jeg sa det heller ikke. Under maten satt du over meg og fotflørtet med meg. Jeg trodde du bare tullet. Hele familien satt jo der.  Jeg ble ubekvem.

Middagen er ferdig. Jeg går på do. Da jeg kommer ut står han i gangen og spør «Hvor er soverommet ditt?» Mens han går opp trappen svarer jeg «det har du ikke noe med og dit skal du ikke». Han fortsetter opp trappen og finner rommet mitt. Jeg går etter og prøver å jage han ut, uten hell. Han legger seg på senga, ber meg legge med ved siden av. Jeg vil ikke. Han reiser seg opp, tar tak i meg og slenger meg i senga. Jeg blir redd. Jeg går opp fra senga igjen, han tar tak i meg igjen enda hardere, og igjen og igjen skjer det samme. Jeg tør ikke rope på hjelp, de sitter rett under mitt soverom. Jeg blir så redd at jeg begynner å le.

Du legger deg oppå meg. Nesten to meter høy er du og jeg er bare 160 cm. Du prøver å stikke tungen din i min munn, men jeg vrir meg og holder for munnen min. Du er sterkere og du klarer det til slutt. Du river i thightsen min. Jeg tviholder, men du får det til igjen. Trusen river du av i en fart. Du penetrerer meg. Jeg klarer ikke tenke — ikke bevege meg. Du blir ferdig og sovner. Jeg ligger ved siden av med sjokk og tør ikke røre meg. Dere drar og jeg går på do og skammer meg.

Du hadde kjæreste. Jeg hadde kjæreste, som jeg hadde vært med i seks måneder, men enda ikke turt å hatt sex med. Heldigvis så var du nr to, og ikke den første. Jeg visste ikke at det var voldtekt, før jeg hadde fortalt mine venner om hva som hadde skjedd. De sa det var voldtekt alle sammen. Da knakk det sammen. Jeg fortalte det aldri til min familie eller kjæreste. Et år etter fikk min mor SMS om voldtekten fra et nummer. Avsender var uklar. Å se smertene min mor fikk, tok knekken på meg. Enda tenker hun mye på det etter syv år.

Det er ikke din feil mamma — ikke min, men han.