Jeg var ute med en vennegjeng, og vi fikk spandert drinker på oss av noen gutter. Senere ble jeg utrolig dårlig. Jeg ble svimmel og nummen og følte jeg kunne besvime når som helst. Vennene mine ringte pirat-taxi — en venn av en venn.

Vennene mine sendte meg av gårde, jeg satt halvveis i søvne i baksetet. Jeg skjønte ikke hvordan jeg hadde blitt så dårlig. Sjåføren stoppet, og en annen mann kom på. Vi kjørte litt til. Jeg spurte om vi var fremme og sa jeg måtte spy. Bilen stoppet og begge mennene kom bak i baksetet.

Den ene holdt meg fast, den andre voldtok meg. Jeg følte ikke kroppen min. Jeg var svimmel og kvalm. Jeg gråt men det kom ingen lyd.

Da de var ferdige satte de meg av i en park ved byen. Jeg ble sittende der i tre timer før jeg fikk kontaktet vennene mine.

Jeg fortalte ikke hva som hadde skjedd før etter et halvt år. Jeg gjorde det slutt med den daværende kjæresten min, fordi jeg skammet meg og følte at jeg hadde vært utro. Jeg anmeldte aldri.