Jeg var i et forhold i tre år. I starten var det ren lykke. Jeg tenkte at nå har jeg funnet den jeg skal være med resten av livet.

Så fant jeg ut at han hadde vært utro. Jeg tok det opp med han og jeg gjorde det slutt. Men så presset han seg på meg. Jeg sa klart og tydelig stopp, jeg vil ikke! Han kjørte på. Etterpå sa han at hvis han kunne være utro mot meg med henne han hadde vært utro med, da ville ingen andre ha meg. Han brøt meg ned, så det endte med at jeg ble i et helvetesforhold i tre år, der han presset seg på, gang på gang. Jeg tenkte ikke på det som voldtekt på den tiden, men nå som jeg har kommet meg ut, så vet jeg at det var voldtekt. Jeg sa nei. Under hele akten tenkte jeg at jeg ikke ville og etterpå følte jeg meg skitten og ekkel. Tenkte på det tidspunktet at det var jo ikke voldtekt, fordi vi var jo i et forhold. Så naiv kan man være…