Jeg har slitt med selvfølelse, utenforskap, ensomhet hele livet. Jeg sliter også med konsentrasjonen og har store vansker med å stole på folk.

Jeg har et voldsomt trykk i hodet stort sett de fleste dagene og når jeg går kjenner jeg ikke bakken. Hver gang jeg legger meg får jeg skikkelig hjertebank – sånn du får når du er veldig redd og det kjennes som jeg ligger på toppen av en seng som er buet (som i n) og jeg klamrer meg fast.

Noen ganger, når jeg holder på å sovne, kjennes det ut som en katt går oppover benet mitt, eller som at noen tar på meg utenpå dyna, opp over lårene. Noen ganger kjennes det ut som jeg har noe varmt og hardt i den ene hånden. Jeg har mye mareritt og det er ekkelt å fortelle om de bildene og fornemmelsene jeg får. De involverer oppkast og avføring.

Jeg ble misbrukt som barn. Jeg har fått det bekreftet av en annen som også ble det. Jeg husker ikke, men kroppen gjør det. Smerter i kroppen, fatigue. Jeg føler meg utenfor livet, som om livet er en film. Det er mine ettervirkninger av overgrep i barndommen