Jeg ble voldtatt av min fars onkel, da vi var på besøk hos dem en sommer. Jeg husker ikke hvor gammel jeg var, men jeg var ung. Yngre enn en 4. klassing. Det jeg husker er hva som skjedde, i skremmende detaljer.

Vi lekte i stua, søskene mine og jeg. Han sa jeg skulle få godteri om jeg ble med på soverommet hans. Jeg ble med.

Han tok hånden inn under trusen min og begynte å gni hardt mot underlivet mitt. Jeg var paralysert. Turte ikke si eller gjøre noe. Plutselig så jeg ned på meg selv ovenfra. Jeg så på denne gamle mannen ta på en jente som lignet helt på meg, men som ikke var meg — fordi jeg så jo dette utenfra.

Plutselig var jeg den unge jenta som ble tatt på igjen, og jeg følte en bølge av frykt og hat. Jeg dyttet han vekk og løp inn til stua. Siden den gang har jeg slitt med paranoia, dårlig selvbilde, anoreksia, depresjon, angst, frykt og triggere på grunn av traumene.