Jeg var 17 år og nokså uerfaren. Festen var hjemme hos meg. Jeg hadde en lang diskusjon om one night stands, med en venn på 19 år.

Jeg tror jeg skjønte at jeg inviterte til sex, for jeg ble ikke overrasket av at han ville kline senere på kvelden. Jeg var med en god stund. Det var spennende, men så kjente jeg at det var nok, og sa stopp. Han ville ikke gå. Jeg dro meg løs fra han og stengte meg inne på badet. Vi satt på hver vår side av døra i en halv time. Han ba om å få overnatte. Til slutt ga jeg meg. En annen venninne av meg hadde allerede sovnet på gulvet ved siden av senga mi. Jeg sa det var greit at han lå ved siden av meg. Han forsikret at vi bare skulle sove. Jeg våknet dagen etter av at han knullet meg. Jeg turte ikke protestere. Det var så flaut å vekke venninna mi. Jeg holdt munn til han var ferdig. Tenkte at det var min egen skyld. Tenkte at det var dårlig gjort av ham. Men det slo meg ikke at det var voldtekt. Det forsto jeg først noen år etterpå, da jeg ble hysterisk av at kjæresten min vekket meg på samme måten. Det var ikke greit da og det er ikke greit nå. Jeg hadde ikke samtykket.