Jeg var 16 år første gang noen forsøkte å ha sex med meg mot min vilje. Heldigvis hadde pappa lært meg at om en mann noen gang hadde fysisk overtak på meg, skulle jeg sparke ham i skrittet. Jeg var på hyttetur med en venninne og fire venner. Hun forsvant ganske snart inn på et soverom med en av gutten. En av de andre trodde dette betød at han kunne/skulle ligge med meg. Jeg ville ikke og han ga seg ikke. Så jeg sparket fra meg.

Etter dette satte jeg meg lettet på trappa i midnattssola. En av de to andre guttene kom og spurte om han fikk ta på puppen min, og jeg var så lettet over at han ikke ville tvinge seg til å ha sex med meg at jeg sa ja. Så inviterte han kompisen sin til å komme og sette seg med oss på trappa og runke om kapp mens de tok på hver sin pupp. Jeg  var bare takknemlig for at de ikke ville voldta meg.