Jeg ble voldtatt av eksen mens vi var sammen. I starten trodde jeg han var en grei, litt nerdete BI-gutt, og en av venninnene mine sa at han var hyggelig. Jeg er en veldig bestemt person og opplevde at han satte pris på hvor direkte og frittalende jeg var. Men det ble sakte og sikkert verre.

Han begynte å isolere meg fra vennene mine og begynte å peke ut feil ved meg, som at jeg ikke gikk med riktige klær (BI-jentene var mye finere) og at jeg var for høylytt og ubehagelig å være rundt. Han måtte ha sex hver kveld, og jeg måtte komme over et vist antall dager i uka. Etterhvert begynte jeg å få soppinfeksjoner fordi han tok meg så mye i skrittet uten å vaske hendene eller spørre først, han dyttet til og med kroppssåpe inn i vaginaen min en gang mens vi var i dusjen.

Når han gjorde noe ubehagelig og jeg fortalte han det ble han defensiv og kom med masse unnskyldninger, han kunne snakke i evigheter om hvorfor han egentlig hadde rett og jeg måtte bare sitte å høre på. Det ble spesielt ille etter vår første valentinsdag og jeg lagde et kinesiskinspirert måltid pga kinesisk nyttår, som inneholdt en hel dampet fisk. Han ble dritsur og klagde hele dagen. Både jeg og romkameraten syns det var ubehagelig og jeg ble dritsur. Den kvelden sa jeg strengt nei til sex, men han sluttet ikke å mase. Han fikk meg til å følge meg slem, siden jeg nektet ham denne intimiteten han hadde behov for og mente var normalt. Etter det fikk jeg problemer med å bli våt og fikk vondt av samleie.

Jeg skulle ønske jeg kunne si jeg forlot han, men jeg gjorde ikke det. Alle andre i livet mitt syns han var en fin fyr, han var veldig karismatisk og smilte mye, men noen av venninnene mine merket feil ved han. Som at han aldri sa unnskyld, han nektet å ta feil, han mente alle kvinner som gamer gjør det bare for oppmerksomhet fra menn, feminisme er noe tull, bla bla bla. Men de sa aldri noe, fordi det er så frekt å klage på andres kjærester. Jeg knakk til slutt sammen og fortalte en venninne gråtende hva som skjedde, og hun sa med en gang at det var voldtekt og at han var en forferdelig person. Men jeg var så dum og googlet meg frem til en annen løsning, og bestemte meg for at jeg bare ikke jobbet hardt nok i forholdet og at alt var min skyld. Han sa til meg at venninnen min var sjalu på forholdet vårt og at hun sier hva som helst for oppmerksomhet.

Tiden etter dette ble som en dårlig drøm, hvor jeg prøvde og prøvde og alt bare ble verre og verre. Vi kjørte til Italia den sommeren (2018) og jeg fikk ikke lov til å si nei til å ha sex i teltet, heller ikke i feriehuset til vennen hans og siste dag på vei hjem i Danmark tvang han meg til å suge han på Hirtshals bunkerne og det var såvidt et barn med faren ikke så oss. Jeg følte meg så uendelig skitten og jeg kan ikke glemme barnet sitt ansikt,  det var som om det viste hva som hadde skjedd.

Det ble bare verre de neste månedene. Jeg gjorde det forferdelig på skolen, han tvang meg til å komme over minst 4-5 ganger i uka. Om jeg nektet guilttrippet han meg og sa jeg var en dårlig kjæreste. Når jeg var med han klarte jeg ikke gjøre noe, jeg ville bare være på mobilen min eller sove. Jeg fikk ikke bestemme når jeg skulle sove eller stå opp, eller om jeg fikk dra på skolen eller om jeg fikk sove med klær. Når jeg nektet å ha sex med han tvang han meg til å suge han eller ta på ballene hans mens jeg stønnet og han tok på puppene mine.

Når jeg flatt nektet å ha sex med han begynte han å gråte og når jeg ignorerte han la han hodet sitt oppå meg slik at jeg kunne kjenne tårene renne nedover kroppen min. Om jeg prøvde å trøste han begynte han fort å ta på puppene mine og stønne. Om jeg dyttet han vekk gråt han bare høyere, og sluttet ikke å gråte til jeg lot han ha sex med meg. Det gjorde forferdelig vondt hver gang, jeg klarte ikke å bli våt, all penetrering var ekstremt smertefull og jeg pleide å ligge våken om nettene og gråte mens han sovnet med en gang han kom. Noen ganger sa han at det var leit at jeg fikk så vondt, men foreslo aldri at vi skulle ta en sexpause.

Den verste gangen var da vi var ute med mastergruppen hans hjemme hos en kjempekoselig russisk jente, som var så utrolig grei at jeg fikk vondt. Alle ble litt fulle og vi dro på en nattur til en butikk, på vei tilbake fant vi en fotballbane med en fotball og noen av gjengen begynte å sparke fotballen som traff meg i hodet. Jeg var ganske full, men ble veldig rør i hodet. Russeren tilbød meg å sove over og jeg takket ja, men han tvang meg til å bli med han hjem. Han sjekket ikke busstidene, så vi måtte først gå i 40 min så vente 1,5 time på bussen. Jeg husker jeg var kald og gråt masse mens jeg ventet, noen gikk forbi og så på meg, men sa ingenting. Da vi endelig nådde frem, fikk jeg så klart ikke lov til å si nei til sex.

Han begynte å kjøpe ting til meg, som dyr mat, dyr bursdagsgave, dyre ring jeg smålig nevnte jeg ønsket meg, han innrømmet etter en tur på Visa hvor jeg kjøpte sminke at han hadde betalt om jeg hadde hatt sex med han kvelden før. Alt sluttet da eksamensperioden høsten 2018 begynte og jeg måtte studere. Jeg begynte å svare senere på meldinger og ignorerte når han ringte. Jeg hadde akkurat flyttet inn med en venn, og han ringte henne når jeg ikke svarte. Jeg klagde mye til vennen og hun sa at jeg ikke kunne være fornøyd siden alt jeg gjorde var å klage. Jeg fortalte ikke om voldtektene, fordi han var veldig streng på at ingen skulle være involvert i forholder vårt og at på BI fikk de streng beskjed om å ha et bra image. Vennen og jeg inviterte over resten av gjengen og fortalte at jeg hadde noe viktig å si,  jeg innrømmet hvor fæl og manipulerende han var og alle fikk helt sjokk.

Etter det nektet jeg å dra hjem til han. Etter min siste eksamen dro jeg til moren min for å spise middag og søsteren min var der, jeg hadde fortalt både søsteren min og moren min hvordan han var (men ikke om voldtektene) og da han ringte flere ganger under middagen svarte søsteren min til slutt og da var han endelig villig til å slå opp.

Jeg følte meg så utrolig fri, men jeg hadde problemer med å sove, det føltes ut som om noen lå ved siden av meg i sengen og bare ventet på å ta på meg. Jeg blokkerte ut alle de vonde opplevelsene og kastet meg inn i skole, studentorganisasjoner og venner. Men det var alltid noe som gikk galt, det var som om jeg var blitt ødelagt og sommeren 2019 sov jeg så mye jeg kunne.

Det var ikke før jeg fortalte en jente i klassen om hvordan eksen gråt når jeg nektet å ha sex og hun sa «uff, jeg kjenner flere som har blitt voldtatt av kjæresten/ektemannen» at det slo meg at jeg hadde faktisk blitt voldtatt. Nå har jeg endelig bestemt meg for å anmelde fyren, se en psykolog og en gynekolog, og begynne å fortelle de rundt meg om hva som skjedde. Jeg er et mørketall, men jeg skal ut.