Jeg gikk på skole på den norske skolen i Spania. Det var i 10.klasse da alt skjedde. Det var en gutt i klassen som fikk totalt makt over meg.

Jeg prøvde av og til å si nei, men de gangene jeg sa nei sa han ting høyt som såret meg, eller han fikk klassen til å le av meg. Han fikk til og med gutten jeg datet på skolen til å gå imot meg. Han sa slike ting som «Æsj, liker du henne, hun er jo bare dum. Du kan finne deg en bedre dame enn henne». Jeg prøvde å fortelle hjemme at jeg ikke trivdes på skolen, men jeg klarte aldri å sette ord på det.

Det han gjorde var at han alltid ville avtale møte med meg i en park. Der tok han på mine bryster og på skrittet. Jeg måtte utføre oralsex på han, runke han og kline med han. Jeg ville ikke noen av delene. Jeg husket at jeg var redd han. Vi ble nesten alltid plassert ved siden av hverandre. Jeg gruet meg spesielt i mattetimen, siden vi lå på samme nivå i matten. Jeg husker at han befølte meg. Han kunne finne på å følge etter meg og presse meg mot skilleveggen i klasserommet, da det var bare oss to på den ene siden. Resten av klassen satt på den andre siden.  Jeg turte ikke å gjøre motstand.

I slutten av tiende klasse klarte jeg å fortelle til mine to nærmeste venninner at han var ekkel, men da var det for sent. De prøvde å passe på meg på Madrid-turen og holde meg unna han, men han hadde allerede makten over meg. Jeg trakk meg tilbake og lot som alt gikk bra mellom oss. Etter ett år med plaging av han, så har jeg hatt det vanskelig med og si nei til menn i mange år.  Jeg har av og til satt meg selv i ubehagelig situasjoner, hvor jeg har møtt andre når jeg egentlig ikke ville. Istedenfor har jeg bare drukket såpass mye for at jeg skal kunne si ja. Nå har jeg passert 30 år. Jeg klarer å si nei nå, men jeg har fremdeles vanskeligheter med å kysse. Ved kyssing føler jeg ingenting.