Som en jente som nå er 18 år har jeg endelig fått opp motet til å si det høyt. Jeg ble nesten voldtatt, to ganger, over årene mellom 10. klasse og 2 VGS. 

10. klasse: Jeg var med mennesker jeg stolte på, som var vennene mine. Første gang var i 2016 da jeg var hos en venninne. Vi hadde begge drukket litt, men var langt fra fulle. Vi dro til en kompis av henne og jeg blir kjent med en gutt. Vi begynner å kline inntil jeg innser at venninnen min og den andre gutten hadde gått ut av rommet og at kompisen til han jeg hooket med hadde kastet et kondom til han. Jeg sa nei, men han tvang seg på meg. sånn gikk det frem og tilbake inntil venninnen min kom tilbake fem minutter senere. Jeg sa jeg ville hjem, og hun så at noe var galt, så vi dro. Jeg fortalte ingen det.

 

2 VGS. Jeg og en gutt hadde begynt å holde på. Det virket som vi skulle bli sammen inntil han sluttet å svare meg en dag. Jeg og gutten hadde kjent hverandre i noen uker. En kveld ringte jeg han og lurte på om jeg kunne komme til han. Jeg var full og ville ikke gå hjem alene. Han kom og hentet meg og vi dro til han. Der begynte vi å kline inntil han prøve å dra av meg trusen. Jeg sa nei og at jeg ikke ville. Flere ganger. Tilslutt ble det så mye at jeg måtte prøve å dytte han av sengen. Han hadde meg rundt lillefingeren sin og sa at han ikke mente det, og jeg trodde han. Noen uker senere fant jeg ut at han bare hadde brukt meg.

Til alle jenter der ute som ikke snakker med noen om dette, plis gjør det. Selv om du var forelsket som meg, betyr det ikke at det ikke er overgrep.

Mvh en jente som bryr seg for mye til å la andre oppleve det samme!