Da jeg var 14 var det en 18 år gammel gutt som snakket mye til meg. Han skrev til meg på facebook, flørtet og jeg syns det var gøy. Han var jo tross alt eldre.

Jeg følte meg kul og fin siden en eldre gutt viste interesse for meg. Etter hvert begynte han å skrive ting han ville jeg skulle gjøre med han, og hva han ville gjøre med meg. Det var ukomfortabelt, jeg visste ikke helt hva jeg skulle svare, men ville ikke avvise i frykt for at han skulle synes jeg var umoden og teit, så jeg sendte bare kyssefjes. Han hadde kjæreste, så jeg synes det var litt rart. Han spurte om jeg ville henge med han flere ganger. Han ville at jeg skulle suge han bak barneskolen, som var like ved der jeg bodde. Jeg fant alltid på unnskyldninger. En gang inviterte han meg hjem til han for å se på film og spise pizza med han og kjæresten. Jeg sa ja, for kjæresten hans skulle jo være der. Etter vi hadde spist satt vi oss på senga hans alle tre og så på film. Han satt ytterst, kjæresten hans i midten og jeg på andre siden. Han reiste seg flere ganger for å ordne ting, men det var bare så han kunne sette seg ved siden av meg på en naturlig måte til slutt. Han la et teppe over alle tre. Plutselig begynte han å ta på meg, han gnidde hånda si på skrittet mitt. Han prøvde å ta meg på puppene, men jeg flyttet hånden hans vekk. Han fortsatte å gni meg i skrittet, jeg presset beina litt sammen for å få han til å slutte men det funket ikke. Han flyttet hånda mi bort på pikken hans. Jeg lot den ligge der, men gjorde ingenting. Kjæresten hans satt rett ved siden av meg og ante ingenting. Han ga seg til slutt heldigvis. Mamma kom etter hvert for å hente meg. Da jeg satte meg inn i bilen sendte han meg melding og ba meg holde det hemmelig. Det gjorde jeg.