Det var en fest. Jeg var full. En gutt spurte om adressen. Han var tre år eldre enn meg. Jeg trodde det var trygt, fordi jeg ikke var alene med han og fordi vi hadde felles venner.

Etter jeg hadde sovnet, våknet jeg av at han var inni meg. Jeg sa ¨Nei, gå ut av meg». Jeg husker at han spurte «Vil du jeg skal slutte?¨ og at jeg svarte ja. Jeg var for full og trøtt til å huske om han faktisk stoppet. Jeg vet bare at jeg sov, og ikke kunne si hverken ja eller nei. Jeg vil ikke engang prøve å beskrive følelsen av å våkne opp, naken, med dette mennesket i sengen med meg. Heller ikke følelsen jeg fikk da jeg fortalte det videre og de reagerte med gråt eller sinne, fordi  jeg ikke anmeldte det. Jeg kan heller ikke beskrive følelsen jeg enda har etter at jeg fikk vite at jeg ikke er den første, og heller ikke den siste han gjorde dette mot. Og det viste seg at han ikke ville være den første som utnyttet min sårbarhet. Videre fulgte to gutter, en av dem en nær venn. En annen en fremmed, som etter hendelsen trakasserte meg i fire måneder. Begge disse overskred mine grenser og seksuelt trakasserte meg. Jeg føler meg ikke utsatt for voldtekt. Jeg føler meg bare fryktelig sårbar og feig.