Kort tid etter at jeg begynte i min nye jobb, klarte de å overtale meg til å bli fagforeningsleder på jobben. Ikke lenge etter ble jeg sendt på kurs for å lære hva et slikt verv innebar.

På kurset var fagforeningens advokat til stede for å snakke om jus, arbeidsrett og lignende. På kvelden er det sosialt og veldig trivelig, men jeg er trett og går for å legge meg. Jeg våkner av at det ligger en mann i sengen min og tar på meg. Hvordan han har klart å komme seg inn på rommet, det vet jeg ikke.

Jeg ble seksuelt misbrukt da jeg var et lite barn, og jeg stengte nå helt av. Da jeg skulle ha skreket og slåss, så lå jeg som død. Lammet av skrekk.

Etter en stund gikk han vel lei, jeg vet ikke, men han gikk. Det var i det han går ut døren, at jeg så det var advokaten. Advokaten som pleide å være på TV og var organisasjonens ansikt utad. Selvfølgelig sa jeg det ikke noe til noen.