Flere ganger har gutter overgrepet seg på meg. Alle gangene i en slik grad at jeg ikke har turt å fortelle det til noen, da jeg har tenkt at historien min ikke er verdig nok til å fortelles.

Første gang var jeg 14 år, gutten var tre år eldre. Vi var på fest hos kjæresten til bestevenninnen min. Det var en av de første gangene jeg drakk og plutselig var jeg fullstendig borte – blackout. Når jeg våknet neste dag husket jeg ingenting. Bestevennen min fortalte meg at jeg hadde hatt sex med den 17 år gamle gutten. Det var hvertfall det han hadde fortalt dem, før han dro videre til en annen fest. Hun og kjæresten hadde rett etterpå funnet meg naken, bevisstløs og liggende i mitt eget spy. Jeg vet ikke hvor grensen for voldtekt går og har derfor slitt med å snakke om denne dagen med noen. Det eneste jeg vet er at jeg var bevisstløs og han var i god nok form til å dra videre på fest. Og det tror jeg sier mye nok i seg selv.