Det var nyttårsaften og jeg var på fest hos en bekjent. Jeg var 15 år og de fleste som var der var mellom 16-18 år. Jeg ble introdusert for tequila og blacka ut.

Jeg ble båret opp på et soverom av en venn og sovnet. Senere kommer det en bekjent inn, og det eneste jeg husker er at han ligger over meg og penetrerer meg. Jeg sier ingenting og later som jeg sover. Jeg får ikke puste. Jeg hører at han går ned trappen igjen. Jeg får puste. Da jeg tror det er over, kommer han som har festen inn. Han bærer meg inn på badet, fordi der er det lås på døren. Det varierer mellom at jeg ikke klarer å gjøre noe og at jeg slåss for harde livet. Han har sex med meg i alle mulige posisjoner. Rettelse: Han voldtar meg i alle mulige posisjoner.

Jeg fortalte det til en venninne noen dager senere og hun svarte: «Æsj, hadde du sex med to stykker på en kveld?». Jeg trodde i flere år at det var min skyld, ettersom jeg hadde drukket meg såpass full. Jeg løy om at jeg hadde blitt dopet ned. Jeg fikk mer forståelse da. Det tok fem år før jeg turte å fortelle den sanne historien igjen.

Jeg hater dere, jeg hater dere for at det gjorde meg til et offer.

Jeg ble forelsket i en gutt da jeg var 21 år og bestemte meg for å fortelle han hva som hadde skjedd. Jeg var så redd for at han skulle svare: «Æsj, hadde du sex med to stykker på en kveld?». Jeg hørte meg selv forsvare guttene med at «de var unge og fulle de og», «de visste sikkert ikke hva de gjorde». Han svarte:

«Jo, de vet godt hva de gjorde. Du har ikke plutselig sex med en som sover, er bevisstløs, ikke sier noe, gråter eller skriker. Du har ikke sex med en jente som ikke sier at hun vil. Det ville føltes helt sinnsykt feil. De har 100% skyld og du har null».

Jeg har så lyst til å fortelle dere at jeg vet — jeg vet at det var voldtekt. Og jeg vet at dere vet det.