Jeg hadde bare prøvd å røyke hasj to ganger før, så da bestekompisen min tilbydde meg å dele en joint sa jeg ja, hvorfor ikke? Jeg var jo trygg og jeg stolte på kompisen min, så å teste det ut igjen var vel ingen fare.

Etter en del trekk følte jeg hodet og kroppen svikte. Det var sterke saker. Jeg måtte sette meg ned og synet mitt flakket. Han måtte geleide meg tilbake til rommet hans hvor vi hadde sett på film og spist pizza. Deretter svartnet det for meg, og jeg var ute av stand til å bevege kroppen min. Da jeg våknet kjente jeg en varme mellom beina mine, og at både trusa og buksa mi lå nede ved knærne mine. Jeg lå slik i sikkert en time før jeg endelig reiste meg opp, gikk på do og fikk bekreftet hva som hadde hendt mens jeg sov.

Det verste for meg var det faktumet at to måneder tidligere ble jeg voldtatt og banket av en fremmed som jeg ble med hjem fra byen. Jeg hadde fortalt kompisen min om det i fortrolighet og trodde at jeg kunne stole på han. Alle bevisene ble lagret på sykehuset, men jeg anmeldte ikke saken. Da jeg sa til han at det han gjorde med meg ikke var frivillig fra min side, lurte han på om jeg ville anmelde ham. Da jeg svarte nei slettet han meg fra alle sosiale medier og jeg mistet en bestekompis. Jeg mistet tilliten min til andre. Jeg mistet meg selv.