Jeg hadde nettopp begynt på høgskole i ny by. Første halvåret bodde jeg sammen med ei venninne, men hun skulle flytte og jeg måtte finne meg et nytt sted å bo. Jeg fikk en henvendelse av en fyr som virket ordentlig og hadde en fin leilighet han leide ut et rom i.

Det viste seg å være en idiotisk idé å flytte inn på det rommet. En kveld skulle jeg ut med venninner. Han insisterte på at vi skulle ta en drink sammen, før jeg reiste videre. Jeg har innsett i ettertid at han var veldig manipulerende på flere ting som skjedde. Jeg reiste på byen og når byen nærmet seg slutten, fikk jeg telefon fra han om vi skulle ta taxi hjem sammen. Da vi kom inn i leiligheten insisterte han på en «kveldsdrink». Jeg husker at han begynte å masere meg på sofaen. Jeg var trøtt og gikk for å legge meg på rommet mitt. Plutselig kom han inn døren etter meg. Jeg ba han gå ut, men han nektet å høre på meg. Han la seg oppå meg og tvang hånden hans ned i trusa mi. Jeg prøvde å få han bort, men jeg var ikke sterk nok. Han rev av meg trusa og begynte å voldta meg. Jeg strittet mot alt jeg kunne og sa klart og tydelig fra om at jeg ikke ville dette. Han bare fortsatte. Jeg ga til slutt opp og lå der mens tårene rant. Mer husker jeg ikke. Jeg har skammet meg i ettertid og har fortsatt ikke fortalt det til noen. Jeg vil ikke bli sett på som et offer, og i alle fall ikke feig som ikke anmeldte det. Jeg skulle gått rett til politiet, eller ha ringt noen, men jeg turte ikke. Jeg flyttet ut og kjeftet han ut, men ingenting mer enn det. Jeg var flau.