Det skjedde på en fest sist sommer. Jeg var rimelig full, men edru nok til å huske alt godt.

Vi var jevngamle. Folk skulle hjem fra festen, men en del av oss rakk ikke å ta den siste bussen. Jeg og noen andre ble igjen for å sove i huset til hosten. Det var trangt om plassen, så jeg og du bestemte oss for at vi kunne sove på sittegruppen ute. Vi snakket litt og la oss for å sove. Da kjenner jeg hånden din som beveger seg ned mot skrittet mitt. På refleks dytter jeg hånden din bort og sier tydelig «slutt». Du gjør det samme igjen. Prøver å fingre meg. Du hører ikke etter uansett hvor mange ganger jeg sier «nei» eller «slutt». Igjen og igjen. Du vil ikke høre. Etter å ha dyttet bort hånden din x-antall ganger greier jeg ikke å gjøre motstand mer, du er tross alt mye sterkere enn meg. Jeg blir motvillig liggende der. Du beføler meg, kler av meg og har sex med meg. Jeg ville ikke.

Du var eksen til en venninne. Du sa til alle at vi hadde sex. Jeg ble utestengt i lang tid, men turte aldri si noe. På denne tiden hadde jeg en periode hvor jeg lå rundt med en del gutter. Ingen ville ha trodd meg om jeg faktisk sa at dette var noe jeg ikke ville. Så derfor sa jeg ingenting. Mørketall.