Jeg var 17 år. Foreldrene til venninna mi var på sydenferie, så hun bestemte seg for å arrangere hjemme-alene-fest. Jeg skulle få overnatte hos henne, slik at jeg skulle slippe å gå hjem alene midt på natta.

Kjæresten hennes hadde med seg en kompis som jeg var meget betatt av. Han var 19 år, høy, lyshåret og kjekk. Til min store glede begynte han å flørte med meg i løpet av kvelden. Han strøk meg over håret, og sa han syntes jeg var så pen. Han lagde drinker til alle, og spanderte flere og flere på meg. Jeg sprudlet av glede da han kysset meg ut på kvelden.

Det er det siste jeg husker.

Jeg våknet i et mørkt rom. Jeg lå naken inne på gjesterommet jeg skulle overnatte i, og der mellom beina mine ligger prince charming og har sex med meg. Jeg stritter i mot, prøver å skyve han vekk, slår mot han, men han tar tak i armene mine og holder meg nede. Jeg sier «Nei – slutt – jeg vil ikke», men han bryr seg ikke. Han sier at jeg var jo villig i hele kveld. Hvorfor sier jeg nei nå? Det er jo klart at vi skal ha sex! Jeg fortsetter å stritte mot, men det nytter ikke – han gjør seg ferdig. Ikke brukte han kondom heller.

«Oisann, jeg greide ikke hoppe av i svingen… jeg får nesten spandere angrepilla på deg jeg da —høhøhø»

Så han la igjen 200 kr til meg på nattbordet…

Og klamydia. Og angst, depresjon, lav selvtillit og 10 år hvor jeg hater alt som heter sex og intimitet.

Han falt ned noen etasjer noen måneder senere. Det var ikke jeg som gjorde det, men jeg mistenker at jeg ikke er den eneste han har utsatt for overgrep.

Kanskje han ikke burde stått så nært rekkverket hvis han ikke ville falle…